Linda Brand Coaching respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie met mijn klanten heb ik daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl .

Wettelijke bepalingen

1. Website (hierna ook ‘De website’): www.lindabrand.nl
2. verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (Hierna ook ‘De beheerder’): Linda Brand Coaching, gevestigd te Schaduwrijk 29, 3454 TS De Meern, kvk-nummer:30271187.

Het bewaren van gegevens

Uw gegevens worden verzameld door Linda Brand Coaching. Onder persoonsgegevens wordt verstaan alle informatie die door u verstrekt wordt via het invullen van het contactformulier. De persoonsgegevens die op de website worden verzameld worden alleen gebruikt door de beheerder voor het onderhouden van relaties met u en indien aan de orde voor het verwerken van uw coaching overeenkomst.

Referenties geplaatst op de website

Indien u tijdens het bezoek van de website enige persoonsgegevens tegenkomt, dient u zich te onthouden van het verzamelen ervan of van enig ander ongeoorloofd gebruik alsook van iedere daad die een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van die perso(o)n(en) oplevert. De beheerder is in geen geval verantwoordelijk in bovengenoemde situaties.

Bewaartermijn gegevens

De door de beheerder van de website verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald.

Contact

Voor vragen of informatie over de website zelf, kunt zich richten tot: Linda Brand, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 0640974502

 Linda Brand Coaching

Tijdens de sessies wordt de RIVM richtlijn van 1,5 meter afstand in acht genomen.

Als Personal coach, Business coach en Team coach schep ik (rand)voorwaarden waaronder veranderingsprocessen op gang kunnen komen. Door mijn achtergrond als therapeut en mijn sterk ontwikkelde intuïtie, ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Dit kan soms confronterend zijn maar is altijd liefdevol en inspirerend. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als coach en heb inmiddels honderden individuen en vele teams geholpen om weer in hun kracht te staan.  

 

 

 

 

 

 


logo advisor

logo ministerie van financiën

 

logo jlg

logo rvo

 

landal