Referenties

Ik ervaarde (te) veel stress en heb Linda ingeschakeld om mij te helpen dat gevoel te verminderen. Ik liep de eerste sessie naar binnen met een verloren gevoel en liep na de laatste sessie naar buiten met vrijheid en rust in mijn hoofd. Linda heeft mij geleerd hoe ik ‘mijn eigen kont kan keren’. Ze heeft me doen beseffen dat ik zelf de grootste oorzaak van mijn eigen stress ben en me geleerd dit om te keren. Ik geloof oprecht dat Linda eraan heeft bijgedragen dat ik de beste versie van mezelf weer heb teruggevonden en verder kan gaan ontwikkelen.

- Docent Voortgezet Onderwijs - 

Ik kwam bij Linda terecht omdat ik niet goed wist óf en hóe ik een overstap zou maken naar het freelance werken. In de coaching sessies heeft ze me geholpen om naar aspecten te kijken waar ik zelf nooit aan had gedacht en ook nooit naar had durven kijken. Het heeft me ruimte gegeven om vanuit mijn hart te acteren en om invloeden van buitenaf los te laten. In het geheel heeft het me vrijheid, rust en vooral vertrouwen gegeven. Vooraf las ik dat Linda tijdens haar coaching rechtdoorzee is en direct. Dit gaf me in eerste instantie wat spanning over wat me te wachten stond. Maar na de eerste sessie merkte ik dat ze vooral snel de waarheid doorziet, een werkelijkheid die ikzelf nog niet eens kon verwoorden. Kortom, de coaching van Linda heeft me heel veel geholpen en ik zou haar ook zeker aanraden als coach!

- Consultant Data Science/Web designer -

Op het gebied van Personal Coaching heeft Linda mij mijn stem teruggegeven. Mezelf heb ik tijdens 6 sessies herondekt. Hierdoor kan ik met een positieve open blik de toekomst in kijken om te zien wat er achter de horizon is. Kort gezegd een levensveranderende ervaring.

- Jasper -

Linda heeft mij geleerd het ongemak op te zoeken waardoor dat minder ongemakkelijk wordt en dat was voor mij echt wel een eye opener. Dat is waar ik te vaak voor weggelopen ben. Mezelf centraler stellen, nee zeggen hoeft niet vervelend te zijn en de spontaniteit opzoeken zijn ook echt dingen waar ik echt wat mee kan. Het had voor mij niet op een beter moment kunnen gebeuren.

- Commercieel directeur Personele diensten elektrotechniek -

Linda was voor mij een grote, eerlijke, soms confronterende maar vooral onmisbare spiegel. Ze liet me zien wat ik niet wilde, niet durfde en soms simpelweg niet kón zien. Voor het eerst in mijn leven weet ik écht wie ik ben.

- Communicatie adviseur -

Linda is zeer professioneel, zonder afstandelijk te zijn. Ik heb haar coaching als zeer zinvol ervaren, niet altijd even gemakkelijk maar altijd met respect en met goede resultaten.

- HR manager Europe - 

ik heb Linda ervaren als een coach die werkt vanuit een grote intuitie en waarnemingsvermogen, die verder kijkt dan het vertelde verhaal. Ze kijkt zeker naar de persoon als geheel. maar blijft bij de zakelijke vraag en aanleiding waarmee ik bij haar kwam. Linda is een sterke persoonlijkheid, ze is energiek, direct, confronteert en geeft onverbloemd feedback, maar wel op een respectvolle manier en met gevoel voor humor.

- Manager Marketing en Sales -

Ik ben een half jaar door Linda gecoacht. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.
Linda is een fijne coach, recht door zee en houdt een spiegel voor.
Ik werd uigedaagd door Linda om zelf aan de slag te gaan.
Het heeft mijn denkwijze op dagelijkse dingen in het leven veranderd, met als gevolg dat ik positiever in het leven sta! 

- Teamleider, Medische Zorg bedrijf - 

Als je echt even toe bent aan een prettige rigoureuze interventie in je werk (lees je leven, attitude en handelen), als je wel tegen een stootje kan en als je gewoon jezelf serieus neemt, ballen hebt en ergens op uit bent in dit leven, pak dan je kans en ervaar in een serie wervelende sessies met Linda:

- wie je nog meer bent
- wat je meestal doet om jezelf een loer te draaien
- hoe je hiermee op kunt houden
- hoe je de bakens voor je nabije toekomst kunt verzetten

Linda is een fantastische coach die met uiterste toewijding en grote professionaliteit, jou brengt waar je net even moet zijn. Thuis bij jezelf en van daaruit helder zicht op het logisch vervolg.

Hilarisch en verrassend.
Unieke ervaring.
Voor mij de juiste vrouw op het juiste moment. 

- Partner SARVinternational -

Ik ben in contact gekomen met Linda vanwege een heftige en confronterende periode op mijn werk. Na 25 jaar ge- en doorleefd te zijn door ambitie en carriére waarin weinig plaats was voor mijn naasten, laat staan voor mijzelf, hebben de gesprekken met Linda me teruggebracht naar mijzelf, naar mijn basis. Het is een bevrijding. Weer te kunnen luisteren naar je eigen gevoelens, jezelf herontdekken, je doelen kunnen stellen die in balans zijn met je gevoelens en van daaruit kunnen handelen. Dingen laten gebeuren in plaats van ze na te jagen. Een ware hergeboorte, van waaruit ik met een nieuwe blik en met veel meer positieve energie en vreugde het leven beleef. Linda heeft vele blokkades moeten wegnemen. Dit doet ze gepassioneerd, soms confronterend en (h)eerlijk direct. De gesprekken waren intensief. De gehanteerde methoden divers. Een geweldige, bijzondere en absolute vakvrouw.

- Manager High Tech Industrie - 

Een coach met wie het goed praten is. Ze laat mij inzien wat voor gevolgen mijn handelen heeft. Linda is direct en verstaat haar vak.

- Account Payable Supervisor, JLG EMEA BV - 

Als DGA stond ik op een tweesprong. Linda heeft mij geholpen om te ontdekken waar mijn hart echt lag. Dit heeft veel nieuwe inzichten gegeven en een brun-out voorkomen. 

- DGA Helmink Communicatie Groep -

Linda is inspirerend, maakt je bewust van je verhalen en laat je op een confronterende en mooie manier anders naar het leven kijken.

- Senior Communicatie adviseur, Universiteit van Amsterdam - 

Linda heeft mij geholpen met het ontwikkelen van mijn competenties en kwaliteiten en heeft mij geleerd hoe ik deze kan toepassen in mijn dagelijkse leven. Ze heeft mij geleerd vanuit mijn eigen kracht en intuïtie te handelen en hier authentiek in te blijven. Linda heeft een gave in het toegankelijk maken en vertalen van een gevoel  om er zo een bruikbare reflectie van te maken. Zij is in staat het beste in je naar boven te halen. Dit kan soms confronterend zijn , maar is evenredig leerzaam. Ze doet dit met een bijzonder geanimeerde, leuke, serieuze, grappige en vooral toegankelijk manier, wat de gesprekken tot een ervaring hebben gemaakt waar ik iedere dag profijt van heb. Door de positieve, oprechte en praktische manier van coachen is het voor mij een geweldige ervaring geweest.

- Bedrijfsbureau, Advisor ICT -

Mijn coaching sessies met Linda hebben mij geholpen mijzelf en mijn gedrag in relatie tot anderen te herkennen en begrijpen. Linda gaf mij altijd het gevoel zorgvuldig naar mij te luisteren, waarop zij eerlijk en soms ook positief confronterend haar visie gaf. Ik heb me op communicatief gebied altijd veilig gevoeld bij Linda; niets was haar teveel qua het uiten en delen van emoties en ervaringen. Toch was het niet alleen het delen van de emoties. De coaching heeft ertoe geleid dat ik negatieve herhaal patronen heb kunnen doorbreken, op een manier waarbij ik mijzelf weer kan waarderen en vertrouwen.

- Medisch specialist -

Mijn ervaringen met Linda, zowel privé als zakelijk, zijn baanbrekend. Linda is doortastend, energiek en hartverwarmend, ze weet snel de kern ‘aan te raken’. Haar manier van coachen is confronterend, maar laat je op een andere manier naar jezelf of naar het leven kijken. Ze geeft je kracht en leert je vertrouwen te hebben in je eigen kunnen. In mijn persoonlijke leven is Linda een inspirator geweest, ze is liefdevol en heeft er voor gezorgd dat ik nu de vrouw ben die ik wil zijn!

- HR-functionaris, Advisor ICT -

Samen met Linda heb ik mijn gedrag langzaam afgepeld en ben ik terug gegaan naar de oorzaken van dit gedrag, in mijn geval het verder analyseren van de vroegere gezinssamenstelling en -verhoudingen.
Toen ik eenmaal mijn gedrag beter begreep en ook de oorzaken ervan, kon ik er gemakkelijk en eenvoudige verandering in aanbrengen waardoor ik nu veel steviger en stabieler in mijn schoenen sta en gewoon lekkerder in mijn vel zit.

- Risk Management Director , Oracle -

 Linda Brand Coaching 3

Als Personal coach, Business coach en Team coach schep ik (rand)voorwaarden waaronder veranderingsprocessen op gang kunnen komen. Door mijn achtergrond als therapeut en mijn sterk ontwikkelde intuïtie, ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Dit kan soms confronterend zijn maar is altijd liefdevol en inspirerend. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als coach en heb inmiddels honderden individuen en vele teams geholpen om weer in hun kracht te staan. 


10 tips voor radicale verandering.

1. Ben moedig en eerlijk. Ben diegene die zichzelf uispreekt over zaken die te lang niet zijn benoemd.
2. Heb lief met heel je HART. Hou het niet langer terug.
3. Maak jezelf krachtig; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
4. Laat los, radicaal. Zo maak je ruimte om het nieuwe te laten ontstaan.
5. WU WEI. Forceer niets. Heb geduld, laat alles ontvouwen.
6. Leef! Laat jezelf zien zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Ben echter, rauwer en meer open.
7. Navigeer met je Hart.
8. Maak persoonlijke ontwikkeling tot een primair doel. Ga op zoek naar je overtuigingen die je vrijheid blokkeren.
9. Lach uitbundig en heb plezier.
10. Vervang de Vita Activa, arbeid, werk en handelen voor kennis, liefde en kracht.