spiegelpaleis 

Alles valt samen in 1 moment
De nieuwe tijdgeest, paradigma of nieuwe energie, ontbloot patronen van systemische misstanden. Als deze patronen samenvallen in 1 moment, dan spiegelt het ene het andere. Zo ontbloot het de oorzakelijke samenhang.

Dit fenomeen zorgt er dus voor dat het oude controle systeem niet langer kan bestaan zonder zichzelf te ontmaskeren en zichtbaar te maken wat het werkelijk is.

Het nieuwe paradigma dient zich aan en verlangt totale innerlijke vrijheid en autonomie, wat in sterk contrast staat met externe controle. Dit is een spanningsveld wat de komende tijd zal worden uitgespeeld op vele fronten en wat vraagt om een nieuwe balans, een nieuwe wereld.

Time to BE the CHANGE
Het spiegelpaleis toont ook patronen in jezelf die innerlijke waarheid en vrijheid in de weg staan. Het onder ogen zien van je eigen schaduwkant is niet makkelijk, maar wel noodzakelijk. Focus je op het helen van je eigen destructieve patronen, blijf in lijn met je innerlijke waarheid, zo voorkom je om verstrikt te raken in afhankelijkheid, angst, conformisme en groepsdenken. Stel je open voor alle mogelijkheden die het spiegelpaleis je beidt. Niet alleen om jezelf te helen, maar ook het geheel waarmee je samenhangt.


 Linda Brand Coaching 3

Als Personal coach, Business coach en Team coach schep ik (rand)voorwaarden waaronder veranderingsprocessen op gang kunnen komen. Door mijn achtergrond als therapeut en mijn sterk ontwikkelde intuïtie, ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Dit kan soms confronterend zijn maar is altijd liefdevol en inspirerend. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als coach en heb inmiddels honderden individuen en vele teams geholpen om weer in hun kracht te staan. 


10 tips voor radicale verandering.

1. Ben moedig en eerlijk. Ben diegene die zichzelf uispreekt over zaken die te lang niet zijn benoemd.
2. Heb lief met heel je HART. Hou het niet langer terug.
3. Maak jezelf krachtig; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
4. Laat los, radicaal. Zo maak je ruimte om het nieuwe te laten ontstaan.
5. WU WEI. Forceer niets. Heb geduld, laat alles ontvouwen.
6. Leef! Laat jezelf zien zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Ben echter, rauwer en meer open.
7. Navigeer met je Hart.
8. Maak persoonlijke ontwikkeling tot een primair doel. Ga op zoek naar je overtuigingen die je vrijheid blokkeren.
9. Lach uitbundig en heb plezier.
10. Vervang de Vita Activa, arbeid, werk en handelen voor kennis, liefde en kracht.