touwtrekken 1024x683

Heb jij de touwtjes stevig in handen?

Controledrang betekend dat je met alle macht bezig bent om de toekomstige werkelijheid gelijk te maken aan de gewenste werkelijkheid.

Je denkt dat als de dingen gaan op jouw manier, de uitkomst beter is dan iedere andere uitkomst. Dit idee is gebaseerd op het feit dat je geloofd in zoiets als goed en fout. Als je dat niet zou geloven dan verspilde je niet langer al je energie aan manipuleren, dwingen en claimen. Het regisseren van een gewenste uitkomst staat vernieuwing in de weg. Je zet beweging als het ware op slot. Processen ontvouwen zich, en op basis van voortschrijdend inzicht draagt ieder stukje nieuwe informatie bij aan de 'best mogelijke' uitkomst.

Door geen betekenis toe te kennen aan een toekomstige uitkomst, laat je vrij en ontstaat er ruimte voor creativiteit, experiment en vernieuwing.


 Linda Brand Coaching 3

Tijdens de sessies wordt de RIVM richtlijn van 1,5 meter afstand in acht genomen.

Als Personal coach, Business coach en Team coach schep ik (rand)voorwaarden waaronder veranderingsprocessen op gang kunnen komen. Door mijn achtergrond als therapeut en mijn sterk ontwikkelde intuïtie, ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Dit kan soms confronterend zijn maar is altijd liefdevol en inspirerend. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als coach en heb inmiddels honderden individuen en vele teams geholpen om weer in hun kracht te staan.  

 

 

 


logo advisor

logo ministerie van financiën

 

logo jlg

logo rvo

 

landal