emapthy


Uit bevindingen blijkt dat de methode die een coach gebruikt slechts voor 10% bepalend is voor de effectiviteit van de interventie.

Het grootste deel wordt bepaald door de ervaring van de coach zelf. 
De Amerikaanse psychiaters Lewis, Amini en Lannon beweren iets soortgelijks en beroepen zich daarbij op recent neurologisch onderzoek. In hun boek 'A General Theory of Love' beschrijven ze de functie van het limbale brein: het deel van de hersenen waar onze centra voor sensitiviteit en liefde zich bevinden. Bij succesvolle interventies is het enige wat telt de persoon van de therapeut/coach en zijn of haar vermogen om zich liefdevol af te stemmen op de cliënt. De technieken die daarbij worden gebruikt, zijn bijzaak.


 Linda Brand Coaching 3

Tijdens de sessies wordt de RIVM richtlijn van 1,5 meter afstand in acht genomen.

Als Personal coach, Business coach en Team coach schep ik (rand)voorwaarden waaronder veranderingsprocessen op gang kunnen komen. Door mijn achtergrond als therapeut en mijn sterk ontwikkelde intuïtie, ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Dit kan soms confronterend zijn maar is altijd liefdevol en inspirerend. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als coach en heb inmiddels honderden individuen en vele teams geholpen om weer in hun kracht te staan.  

 

 

 


logo advisor

logo ministerie van financiën

 

logo jlg

logo rvo

 

landal